D et här är Hackkycklingarnas Nyhetssida där du kan läsa de senaste
ryktena om Kycklingarna i Korpfotbollsvärlden och få de färskaste match-
rapporterna. Sidan är oberoende kommersiell, men helt rena händer har vi
inte. Emellanåt låter vi Wernersson muta sig till en kommentar eller analys
till någon av Hackkisarnas matcher.


1998 begick Hackkycklingarna skivdebut och blev rockstjärnor över en natt. Deras album 9-6-2-1-elitinnehöll två riktiga brottarhitar, eller snarare en låt i två versioner; den ena för Europas heta dansgolv och den andra för de lite mer finstämda stunderna runt lägerelden. Självklart kan du fortfarande beställa den genom att sända Hackkycklingarnas manager ett email (se nedan) med uppgift om namn, adress och hur många du vill ha. Den kostar 50:- (11 euros) + porto. P g a den extrema efterfrågan börjar lagret så smått ta slut, så för dig som vill vara säker på ett ex gäller det att maila på direkten!

För alla er som har längtat efter mer av Hackkycklingarnas musik kan vi lugna er med att det är på gång. Producenterna drar i rattarna vid mixerbordet, musikerna tar ut riffen och textmakarna är full gång med de självförbrännande texterna.

För att stilla lite av er nyfikenhet kommer här ett prov på en text som inspirerat Hackisarnas låtskrivare till stordåd. Det är bluesdiggare L. Strandh från Linköping som skrivit ihop dessa tänlvärda rader. De har tidigare varit synliga som insändare i Östgöta Correspondenten. Tack Lasse!

För er som inte vill blicka framåt går det lika bra att förflytta sig tillbaka till inspelningen av förra skivan. Där finns bilder och möjlighet att provlyssna låtarna
To our English-speaking Friends
Earlier these pages were in English but due to the heavy demand from our Fans, Supporters, TV, Sponsors e t c the reporting from the games had been forced to turn in to Swedish.

The Chickens deeply regret that all our Worldwide Fans now need to start studying Swedish to keep up the information about the Chickens! We are sorry about that, but wecan only accord to the circumstances!

24 september- 03

Hackkycklingarna - Lisebergs 49:ers 0-5 (0-2)

Ryktet att Hackisarna eventuellt skulle vara till salu spred sig som en löpeld bland ryska oljemiljardärer. Eftersom Hackkycklingarna spelar endast för glädjen till bollen och inte med några baktankar om att tjäna feta pengar beslutades att mottot Bra pris vid snabb affär ska gälla. Förhandlingarna startar efter säsongen slut, men säsongen är inte över ännu, därför lägger vi förhandlingarna åt sidan och tittar på hur det gick i den senaste matchen. Vår rapportör kunde konstatera följande:

Jonas hade två nyförvärv med (de trodde det skulle vara innebandy), Mattias och Niklas. Duktiga. Jag i mål (var är Tim?) utan handskar. Några räddningar av klass, tar på mig 3-0-målet. Mycket bollinehav från vår sida, men deras långhåriga eleganter (jag var den ende som matchade hårlängden) kontrade skickligt.

Vi saknade spel och defensivt tänkande. Backarna för dagen, Jonas och Stefan (NorrlandsStefan) var duktiga, speciellt Jonas som var som en terrier. Dock för ensamma. Marcus också duktig. Mattias och Niklas kämpade väl, liksom David och Suleyman. Vi saknade dock ledning. Enligt ryktet cruisade coachen runt på stan med minderåriga! Hackisarna börjar likna frigående höns alltför mycket. Individualister utan lagspel. Vi vill ha tillbaka burarna! Vi har förlorat vår själ (vilket dock som sagt är till salu). Börjar Hackisarna bli för gamla och sega? /Er man på plats


Själen är till salu, men intakt och lite trött

Var är Göran?


Nu har juryn utsett kvällens Hackkycklingar! Är din favorit nominerad?

Nyhet!
Ett nytt pris Matchens Schwartzkopf har instiftats av Timidane i samarbete med Schwartzkopf.

I år meddelar våra gynnare att priserna kommer att vara extremt attraktiva, detta för att uppmuntra till ännu mer välkammade insatser!
Vid vissa matcher kommer våra uppmuntringsföretag stå för halvtidsunderhållning och presentera sina senaste produkter. Alla barn får vid dessa tillfällen klistermärken och ballonger av de snälla matchvärdarna!

Trots en match i moll tvekade juryn aldrig med sitt val

I matchen mot Lisebergs 49:ers lade alla i juryn sin röst på Jonas.
Juryns motivering:

Ettrig som en terrier och snygg i håret som inför en agility-tävling.

Fem koppel i betyg!

Väl mött till en ny och välfriserad säsong!Säsongen avslutas onsdag 8 oktobermed att Hackkycklingarna möter Lisebergs 49:ers. Oljemiljardärer och alla andra kom lyft fram ert favoritlag. Matchen börjar 18.45 och som vanligt är det på Västberga BP

Tills sist kan vi tala om att Hackkycklingarnas hemsida var omnämnd i mars-02 på fotbollssajten Proffs.com. Omdömet var Kultsida i kolossalformat! Kan det bli bättre? Skulle vara frisyrerna!